LANDSCHAP IN MIJN HOOFD

Susanne Sorensen (Overijssel) en Harma Heun (Drenthe) zijn de winnaars van Landschap in mijn Hoofd. De publieksprijs ging op De Haere in Olst naar kunstenaar Zjkln.

Landschap in mijn Hoofd is een project van Stichting Beeldruimte en K&C, die met het project kunstenaars willen inspireren, stimuleren, een podium willen bieden en de kwaliteit en beroepspraktijk van kunstenaars een impuls willen geven.

Stichting Beeldruimte en Kunst & Cultuur Drenthe organiseerden december vorig jaar een tentoonstelling, inspiratiedagen en workshops voor kunstenaars in Drenthe en Overijssel.
Het thema Landschap in mijn Hoofd inspireerde 218 professionals en amateurs (met 365 kunstwerken).
De jury en het publiek koos twintig favorieten om deel
te nemen aan de Masterclasses. Zij zijn vier maanden lang geïnspireerd en gecoacht om nieuwe kunstwerken te maken.

De exposerende kunstenaars die de grootste ontwikkelingen hebben doorgemaakt gedurende het Masterclass-traject en de meest bijzondere stappen hebben durven te zetten, worden door de jury beloond met een passende investering in hun beroepspraktijk.

KLIK HIER VOOR EEN FOTOVERSLAG

Sponsoren van Landschap in mijn Hoofd: Stichting IJssellandschap, Provincie Overijssel, Provincie Drenthe, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stichting Beringer Hazewinkel, Stichting Lambers-Burger.